harta Amenajarea punctului internațional de trecere a frontierei de stat româno –ucrainiene pentru pasageri și marfă în regim de bac între localitățile Isaccea (România) și Orlivka (Ucraina)
Harta Amenajarea punctului internațional de trecere a frontierei de stat româno –ucrainiene pentru pasageri și marfă în regim de bac între localitățile Isaccea (România) și Orlivka (Ucraina)
Localizare:
Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea portului Isaccea prin amenajarea punctului de trecere a frontierei pentru pasageri și marfă în regim bac între localitățile Isaccea (Romania) și Orlivka (Ucraina) pe terenul portuar aferent și facilitând creșterea volumului de mărfuri în porturile din România. Portul Isaccea este port a cărui importanță este recunoscută la nivel internațional și național, iar modernizarea lui este necesară și în contextul intensificării relațiilor româno-ucrainiene.

Cod SMIS:
131317
Nr. contract finanțare:
51
Dată contract:
26-11-2019
Mod transport:
Perioada de desfășurare:
de la 11-01-2018 până la 31-05-2020
Valoare totală (RON):
6,889,997.82
Contribuție UE (RON):
4,649,837.55
Sursă finanțare:
Axă finanțare:
Axa Prioritară 2. Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Obiectivul Specific 2.4 (OS)Creșterea volumului de mărfuri tranzitate prin terminale intermodale și porturi/4/Creșterea volumului de mărfuri tranzitate prin terminale intermodale și porturi
Beneficiari:
NAVROM BAC SRL